Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Αποφασισμένη να πετύχει στα tablets η Intel

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των ιδιαίτερα θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων για το τρίτο τρίμηνο του 2010, ο διευθύνων σύμβουλος της Intel παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και μίλησε για διάφορα θέματα σχετικά με την εταιρεία. Ο Paul Otellini άδραξε την ευκαιρία και μίλησε για το μέλλον της αγοράς των tablets, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

"Θα αξιοποιήσουμε όλους τους πόρους που έχουμε στη διάθεσή μας για να κερδίσουμε αυτό το χώρο", είπε ο Otellini, δίνοντας έτσι ένα σαφές στίγμα των προθέσεων της Intel. Με άλλα λόγια, ο Otellini προειδοποίησε τόσο την Apple, όσο και την ARM ότι το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε και τα προϊόντα της Intel θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα αυτή κατηγορία.

Παράλληλα, ο Otellini απάντησε σε όσους ισχυρίζονται ότι οι πωλήσεις των tablets "κανιβαλίζουν" τις πωλήσεις των netbooks. "Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πόσος κανιβαλισμός υπάρχει στα tablets, αλλά τα νούμερα είναι σχετικά μικρά. Τελικά, η κατηγορία των tablets θα ενισχύσει τα προϊόντα μας στη χαμηλή κατηγορία και δε θα τη συρρικνώσει", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Otellini.

Αναμφισβήτητα, οι επόμενοι μήνες θα έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails