Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Tα δικαι;ώματα του Halo Reach στον Steven Spielberg


H μανία της βιομηχανίας του gaming να φτιάχνει παιχνίδια από blockbuster ταινίες το έχουμε δει κατά κόρον, χωρίς όμως πάντα μεγάλη επιτυχία. Η νέα μόδα όμως έχει να κάνει με ακριβώς το αντίθετο. Μεγάλα χολιγουντιανά στούντιο επενδύουν ολοένα και περισσότερο σε παραγωγές ταινιών που έχουν ως μαγιά κάποιο δημοφιλές videogame
Η είδηση που ανακαλύψαμε έχει να κάνει με τον θρυλικό σκηνοθέτη Steven Spielberg, όπου φήμες τον θέλουν να παζαρεύει τα δικαιώματα ταινιών για το Halo franchise. 
Ήδη ο τίτλος Halo Reach έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό παγκοσμίως και η ιδέα να γίνει ταινία σαφώς και θα ενθουσιάσει τους φαν του παιχνιδιού. Ο Spielberg στοχεύει να κερδίσει τα δικαιώματα για το μυθιστόρημα του Halo και όχι για το ίδιο το παιχνίδι, για να αποφύγει νομικά προβλήματα με τη Fox και τη Universal. 
O Spielberg δείχνει να ενδιαφέρεται για την αξιοποίηση του Halo στο cinema όταν είδε ότι το Halo: Reach, η τελευταία έκδοση της σειράς, έβγαλε 200 εκατομμύρια δολάρια μέσα στις πρώτες 24 ώρες από την κυκλοφορία του. Εάν οι φήμες βγουν αληθινές αληθινές και η προσπάθεια φέρει καρπούς τότε θα δούμε άλλη μια υπερπαραγωγή στην μεγάλη οθόνη με πολλά εφέ και πολύ δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails