Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Nέα helmet camera της Drift για extreme sports

Γιατί να κατεβαίνεις τις πλαγιές Βασιλίτσας καρφωτός, ή τον Λούσιο μουσκίδι, αν δεν μπορείς να κρατήσεις το βίντεο για να το ανεβάσεις στο YouTube. Η Drift Innovations δημιούργησε μια νέα κάμερα κατηγορίας helmet cam, που είναι ιδανικές για action sports. Τοποθετούνται στο κράνος, όπως στους πιλότους της F1 για παράδειγμα και μεταφέρουν όλη την δράση και την αδρεναλίνη στην παρέα που κάθεται στον καναπέ ή στο internet.
Η συγκεκριμένη κάμερα γράφει σε 1080p, έχει αδίαβροχο και σκληρό περίβλημα που αντέχει στις κακουχίες του βουνού και των ποταμών και σε σχέση με άλλες helmet cams, έχει LCD οθόνη για να μπορείς να παίρνεις μια πρώτη εικόνο από το τί τράβηξες και να επαναλαμβάνεις την σκηνή σε περίπτωση αποτυχίας.
Ρυθμίζεται η γωνία λήψης, η ανάλυση, το διάφραγμα και πολλά άλλα ακόμη. Διαθέτει 110mAh μπαταρία, θύρα mini usb, θύρα για κάρτα SDHC, θύρες για σήμα componet/composite video και εξόδου ήχου αλλά δεν έχει HDMI. Περιλαμβάνονται τα αξεσουάρ ανάρτησης σε κράνος, γυαλιά. Εχει remote control και γράφει στα 1080p στα 12ΜΒps. Το κόστος της φθάνει στα 330 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails