Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ενα δάσος από κεραίες κινητής, κυριολεκτικά...

Για τον πόλεμο της κινητής κεραίας, φαντάζομαι ότι έχετε ακούσει αρκετά. Κεραίες κινητής τηλεφωνίας καμουφλαρισμένες σαν καμινάδες, μπόιλερ ηλιακών, περιστερώνες ξεφύτρωναν την τελευταία δεκαετία σε όλη την Αθήνα. Η περίφημη μάχη της ταράτσας! Ενα δάσος από τηλεοπτικές κεραίες και ανάμεσα τους κεραίες κινητής με... ένδυση καμινάδας. Η ελληνική παράνοια σε όλο της το μεγαλείο. Μια χώρα με 9 εκατομμύρια κατοίκους και 18 εκατομμύρια κινητά, που θέλουν σήμα καμπάνα ακόμα και μεσοπέλαγα, αλλά χωρίς τις κεραίες και την βλαβερή ακτινοβολία τους... Πρέπει να ανατραπούν οι νόμοι της φυσικής!
Τώρα λοιπόν, οι κεραίες κινητής κυκλοφορούν και με ένδυμα... εξοχής. Καμουφλαρισμένες σε κορμούς δένδρων με κλαδάκια και πουλάκια να τιτιβίζουν για να μην ενοχλούνται ούτε οι ακτιβιστές του Σύριζα!
Και λύθηκε το πρόβλημα. Στάχτη και μπούμπερη η Πάρνηθα... Δίπλα στα αποκαϊδια κεραίες – δέντρα για σήμα καμπάνα.
Μπορούμε να ξηλώσουμε τις νεραντζίες από τα πεζοδρόμια και να “φυτέψουμε” δέντρα κεραίες και ντεκορασιόν και δυνατό σήμα... Τώρα, βέβαια, όποιος κάτσει στην σκιά τους, θα ακτινοβολεί στο φεγγαρόφωτο... αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα!
Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails