Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

PlayStation κινητό από την Sony Ericsson

Η πειστική άρνηση είναι το modus operandi, ή αλλιώς η στρατηγική της Sony, όταν προσπαθούν να την πιέσουν για αποκαλύψεις επί του αναμενόμενου και άκρως μυστήριου PlayStation Phone. 

Αυτή η τακτική, βεβαίως, φαίνεται να έχει υιοθετηθεί και από την Sony Ericsson, αφού αν η εταιρία δεν αποκαλύπτει όλα της τα χαρτιά και δεν επιβεβαιώνει φήμες, δεν έχει κανέναν πρόβλημα να ρίχνει λάδι στη φωτιά αυτής της φημολογίας για μία πιθανή αποκάλυψη σύντομα. 


Όπως λέει και ο λαός, λοιπόν, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και η Sony Ericsson αναμένεται να κάνει κάποια ανακοίνωση επί της ουσίας το Φεβρουάριο στο Mobile World Congress.

Πολύ εύκολα θα μπορούσε το τηλέφωνο-παιχνιδομηχανή να μην είναι τίποτα άλλο παρά μία επιφάνεια τύπου Sony Ericsson Anzu με κυλιόμενο χειριστήριο. Ο CEO της Sony Ericsson Bert Nordberg δεν αρνήθηκε τίποτα όταν ερωτήθηκε για την πιθανότητα παιχνιδιών ή την κατασκευή κινητού-παιχνιδομηχανής. 

Οι θετικές επιδράσεις είναι φανερές αφού η εν λόγω κατασκευάστρια εταιρία θα μπορούσε, συνδυάζοντας το κινητό τηλέφωνο με το PlayStation, να διαφοροποιήσει τα προϊόντα της σε μία άκρως ανταγωνιστική αγορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails