Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ο Mark Wahlberg στο ρόλο του Nathan Drake

Όσο περιμένουμε να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει το τρίτο μέρος της σειράς Uncharted θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αγαπημένο videogame με ήρωα τον Nathan Drake, θα βγει τελικά στην μεγάλη οθόνη. Eπιτέλους μάθαμε ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας Uncharted.


O γνωστός ηθοποιός Mark Wahlberg αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο MTV ότι θα υποδυθεί τον Nathan Drake στην ταινία, ενώ πιθανότατα οι Joe Pesci και Robert De Niro θα υποδυθούν τον θείο και τον πατέρα του Drake αντίστοιχα. Σκηνοθέτης είναι ο David O. Russell (Three Kings και The Fighter), και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2011. 


Ο Mark Wahlberg επιβεβαίωσε ότι ο σκηνοθέτης έχει ξεκινήσει να γράφει το σενάριο της ταινίας το οποίο σαφώς θα βασίζεται στο Uncharted Drake’s fortune αλλά θα έχει και αρκετές παραλλαγές όπως η παρουσία του πατέρα και του θείου του Nathan που δεν υπάρχουν ως χαρακτήρες σε κανένα από τα δύο videogames που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα κάπου μέσα στο 2013 οπότε υπομονή μέχρι τότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails