Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Στο στάδιο της δοκιμής Verizon iPhone και iPad 2


To μεγαλύτερο λάθος της Apple ήταν η αποκλειστικότητα με την AT&T στις ΗΠΑ, όταν ο μεγαλύτερος provider είναι η Verizon. Με αυτόν τον τρόπο, άφησε μεγάλο χώρο για την αντεπίθεση των Android. Οι περισσότεροι χρήστες δεν ήθελαν να αφήσουν την πρωτοπόρο Verizon για την At&T και απλώς έκαναν υπομονή μέχρι να βγούν touchscreen κινητά στον παροχέα τους, έστω και αν δεν είναι iPhone. 
Στην Ευρώπη δεν μπόρεσαν να περάσουν την «αποκλειστικότητα» γιατί βγήκα η Κομισιόν και τους έκοψε τα πόδια, μόλις είδαν την Orange και τη Vodafone να διαφημίζουν την αποκλειστική διάθεση των iPhone. 
Φαίνεται, πως ο  Jobs, όμως κατάλαβε το λάθος του, μόλις άρχισαν να παίρνουν κεφάλι στις πωλήσεις τα Android  κινητά και ανέκρουσε πρύμνα!. Σύμφωνα με τις φήμες από τη νέα χρονιά θα εμφανιστούν και iPhone συμβατά με το δίκτυο της Verizon.
Ηδη στα τελευταία updates του  iPhone IOS 4 βρέθηκε κώδικας που επιτρέπει σε CDMA iPhone και iPad 2 να ενεργοποείται μέσω του iTunes. Aρα, έχουν μοιραστεί σε beta testers Verizon iPhones και iPad 2 και τεστάρονται εκτός εργαστηρίου, on the field, όπως λέγεται, στο πεδίο της μάχης. Με γειά μας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails