Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

15 Aυγούστου κυκλοφορεί το νέο Xperia με Αndroid

Επιτέλους, έρχεται στις 15 Αυγούστου, το Sony Ericsson Xperia 10 με Android λειτουργικό. Διαθέτει υπερταχύτατο επεξεργαστή 1GHz Snapdragon, 4 ιντσών οθόνη αφής, 8.1MP camera με αναγνώριση προσώπου, autofocus,  LED flash, και μνήμη εσωτερική από 8GB - 32GB. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα τρέχει Android 2,2 (Froyo) ή το 1.6 , αλλά η  Sony έχει αλλάξει τόσο πολύ το skin του Android στο Xperia  που δυσκολία καταλαβαίνεις ότι είναι Android!
Ξεχωρίζουν δύο εφαρμογές: 
* Το Mediacscape ένα πρόγραμμα που συγκεντρώνει όλα τα προσωπικά data ενός χρήστη, όπου και αν είναι αποθηκευμένα Μαζεύει δηλαδή μουσική, φωτογραφίες και βίντεο που βρίσκονται στη συσκευή, στο facebook, στο Picassa και σε άλλα cloud και λειτουργεία σαν κοινός χώρος όπου μπορεί ο χρήστης να έχει πρόσβαση σε όλα του τα αρχεία, εφόσον βέβαια, πρώτα δηλώσει τους λογαριασμούς του. 
*To Τimescape, είναι μια εφαρμογή επικοινωνίας που αρχειοθετεί τις κοινωνικές επαφές και δικτύωση με χρονολογική σειρά, έτσι ώστε ο χρήστης ελεύθερος να μπορεί να επικοινωνεί με τους γνωστούς, χωρίς να τον ενδιαφέρει το μέσον (Facebook, twitter, linkedin, κα). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails