Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Nέο μουσικό - τηλεοπτικό special event από την Apple για την 1η Σεπτεμβρίου

H Apple έστειλε χθες, προσκλήσεις για τη νέα παρουσίαση που θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο.

Παρόλο που το κείμενο της πρόσκλησης δεν δίνει κάποια πληροφορία σχετικά με το τι θα μπορούσε να είναι το βασικό θέμα της παρουσίασης, όμως οι φήμες θέλουν τον Steve Jobs να παρουσιάζει αρκετά νέα προϊόντα και υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων ίσως είναι το νέο iPod Touch που θα διαθέτη την νέα retina οθόνη του iphone 4 και μία front camera για την υπηρεσία τηλεσυνδιάσκεψης (facetime).
Ακόμα ένα προϊόν που φημολογείται οτι θα παρουσιαστεί είναι η νέα Apple Tv μαζί με την νέα υπηρεσία ενοικίασης τηλεοπτικών προγραμμάτων με κόστος ενοικίασης 0,99 cent το επεισόδιο καθώς και μία νέα cloud υπηρεσία iTunes που θα εδρεύει στους νέους servers της Apple στην Βόρεια Καρολίνα.

Στην λίστα με τα φημολογούμενα προϊοντα υπάρχει ακόμη και το 11άρη Μac Book Air και το νέο iPad 7 ιντσών. Επειδή, όμως η Apple, αρχές Σεπτέβρη συνηθίζει να παρουσιάζει τα νέα iPod και πάντα κάνει μονοθεματικές παρουσιάσεις, σύμφωνα με τις φήμες ο Steve Jobs, σε αυτήν την παρουσίαση, μάλλον θα παρουσιάσει νέα μουσικά προϊόντα, δηλαδή, iPods και iTunes Cloud Store.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails