Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Στις 2 Σεπτεμβρίου το πρώτο Αndroid tablet από την Samsung

Aνακοινώθηκε από την Samsung ότι 2 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ το πρώτο Android tablet ανοίγοντας έτσι το πόλεμο με το  iPad  της Αpple. 
Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο tablet της Samsung θα διαθέτει λειτουργικό Android 2.2 (έκδοση Froyo), οθόνη αφής 7 ιντσών οθόνη του, ενώ θα έχει δυνατότητα βίντεο-κλήσης  με ενσωματωμένη front face κάμερα καθώς και Swype πληκτρολόγηση με 4 διαφορετικά πληκτρολόγια. Θα διαθέτει υποστήριξη Flash, σε αντίθεση με το iPad αν σύμφωνα με τα πρώτα beta test τα flash βιντεάκια καθυστερούν πολύ, κολλώντας το μηχάνη και δικαιώνοντας τον Steve Jobs και την Apple. 
H Samsung σκοπεύει να παρουσιάσει το νέο της tablet Galaxy Tab (από το αντίστοιχο κινητό της μοντέλο που μόλις κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά) στην έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων IFA που θα γίνει στην Γερμανία από τις 2 εώς 8 Σεπτεμβρίου.
Aνάμεσα στα άλλα θα διαθέτει:
• Samsung Around me. Μια εφαρμογή που βρίσκει ότι υπάρχει τριγύρω σας, από καφετέριες και ρεστοράντ μέχρι γκαλερί, βενζινάδικα και φαρμακεία. Απλώς δείξτε με την κάμερα το σημείο που θέλετε και το Galaxy S σας λέει ότι χρειάζετε να ξέρετε.
• Google Map Navigation. Oχι μόνον σας τοποθετεί στον χάρτη, σας λέει πως να πάτε στον προορισμό σας, αλλά τον απεικονιζει με τρεις τρόπους: real time street view, traffic view και satellite view.
• Think Free Office Mobile. Μπορείτε να δείτε, να διορθώσετε και να δημιουργήσετε έγγραφα Office και να τα μοιραστείτε on line.
• Swype. Στείλτε μυνήματα πολύ γρήγορα με την touchscreen οθόνη
• Social Hub. Συνδέστε τις επαφές σας και το ημερολόγιο σας με το Facebook και το Twitter για να στέλνετε μηνύματα και status updates.
Δείτε εδώ και το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails