Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

O πρώην CTO του Facebook επιβεβαιώνει το Google me

O Adam D' Angelo πρώην Chief Technology Officer του Facebook, που τώρα δημιούργησε την Quora, επιβεβαίωσε μέσα από το προσωπικό του blog, ότι η δημιουργία του Google Me «δεν είναι φήμες, αλλά πολλοί άνθρωποι αυτή την στιγμή στην Google δουλεύουν πυρετωδώς για την δημιουργία ενός project ευθέως ανταγωνιστικού στο Facebook». Βεβαίως εμείς να σημειώσουμε πως μόλις πέρυσι, η Google προσπάθησε να χτυπήσει το Facebook με το αποτυχημένο πλέον Buzz. Γιατί να πετύχει φέτος; O D' Angelo γράφειπως «στην Google κατάλαβαν πως το Buzz δεν ήταν αρκετό και συνειδητοποίσαν πως έπρεπε να δημιουργήσουν ένα social network πρώτης ποιότητας και αντιγράφουν το μοντέλο του Facebook».
Προσθέτει επίσης πως «στην Google θεωρούν πως σήμερα το Facebook έχει φθάσει τα όρια της ανάπτυξής του, λόγω των προβλημάτων ασφαλείας αλλά αργής πλεόν εξέλιξης». 
Βέβαια, όπως λέει και το TechCrunch «αν υπάρχει μια εταιρεία που μπορεί να χτυπήσει το Facebook αυτή είναι η Google, αλλά ας μην ξεχνάμε και τις παταγώδεις αποτυχίες της εταιρείας, όπως το Buzz, το Wave και το Orkut».
Περισσότερα για τα προβλήματα και τις αδυναμίες του Facebook εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails