Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ψωνίστε με ασφάλεια και χωρίς φόβο στο διαδίκτυο

Επειδή, συνεχώς, όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί, που ξέρουν την λόξα μου, με βομβαρδίζουν με ερωτήσεις για το πως ψωνίζω στο διαδίκτυο και πόσο safe είναι, αποφάσισα να γράψω αυτό το post. Ψωνίζω από το internet για εκεί μπορώ να βρω τα πάντα και σε εξαιρετικές τιμές. Παράδειγμα: Στην Ελλάδα υπάρχει μια περίεργη σχέση με τα μεταχειρισμένα: τα πωλούν σε τιμές σχεδόν όσα τα καινούρια. Αντίθετα, στο ιντερνετ, που είναι τεράστια η αγορά, βρίσκω ότι θέλω, ακόμα και καινούργιο τηλεκοντρόλ (από stock) της B&O τηλεόρασης, που είχε αγοράσει ο πατέρας μου πριν 30 χρόνια, σε λογικότατες τιμές.
Και ΝΑΙ, είναι ασφαλέστατο το internet, όσο ακολουθείς δυο - τρεις βασικούς κανόνες. 

1.Ψωνίζεις από μεγάλα καταστήματα.
2.Πληρώνεις μέσω paypal και δεν δίνεις την πιστωτική σου.
3.Ασφαλίζεις τα προϊόντα που θα σου στείλουν.
Και το καλύτερο, αν αλλάξεις γνώμη, μπορείς να επιστρέψεις το προϊόν, no questions asked και να πάρεις πίσω τα λεφτά σου και όχι η ελληνική πατέντα: «Πάρτε κάτι ακόμα να συμπληρώσετε το ποσό».
Και κάτι καλύτερο: Στο internet μπορείς να βρεις τρελαμένους, που φτιάχνουν με μεράκι και αγάπη, αυτό το κάτι που ψάχνεις. Και τους βρίσκεις, σχετικά, εύκολα, ψάχνοντας στα αντίστοιχα forums, διαβάζοντας, αλλά και ρωτώντας άλλους, που έχουν την ίδια μούρλα με σένα. Ετσι, για παράδειγμα, βρήκα μέσα από forum, τον Τoshi, τον Shane και τον Aaron Tan που φτιάχνoυν καταπληκτικά χειροποίητα λουράκια για ρολόγια.
Παρεπιπτόντως για όσους ενδιαφέρονται
http://www.toshi-straps.co.uk/index.html
http://www.delaurian.com/id47.html
http://s32.photobucket.com/albums/d25/HKTAN1/
και forums: www.mywatch.gr, www.timebox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails