Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Πως μπορούμε να αγοράσουμε ένα iPad τώρα!

Για όσους δεν κρατιούνται μέχρι τον Σεπτέμβριο και θέλουν ένα ipad εδώ και τώρα, κυκλοφορούν, σε σχετικά καλές τιμές, πάρα πολλά στο ebay. Η διανομή τους τον Ιούνιο στην Ευρώπη και η κυκλοφορία του νέου iphone 4, που τράβηξε όλα τα βλέματα πάνω του, έριξε τις τιμές κατά 100 με 150 ευρώ σε ένα μήνα, στην «παράλληλη» αγορά. Για το κορυφαίο της σειράς, με Wifi, 3G, 64 giga, να υπολογίζεται γύρω στις 800-850 λίρες Αγγλίας και 20 λίρες για την μεταφορά των 5 ημερών ή 70 λίρες για next day delivery και ασφάλιση. 
Τσεκάρετε το feedback του πωλητή να είναι 100% οπωσδήποτε και πληρώστε μόνον με paypal. Χονδρικά υπολογίστε συνολικά 900 με 1000 ευρώ ανάλογα τον dealer, την ασφάλιση και το shipping.
Micro sim, για να είστε μόνιμα στο internet, έχει μόνον η Cosmote, που μπράβο της γιατί έπιασε αμέσως τον παλμό του γκατζετάκια.




Το Applestore, για να αγοράσετε εφαρμογές, είναι ανοικτό για την Ελλάδα. Μόνο χάντικαπ, η έλλειψη ελληνικού πληκτρολογίου. Υπάρχουν δύο ελληνικές εφαρμογές, που λύνουν πυροσβεστικά το πρόβλημα (Greek Keyboard, Greek Browser). Σύμφωνα με φήμες, όμως, μέσα στον Ιούλιο, θα υπάρξει το update στο iOS4, που θα έχει ελληνικά από την μάνα του.
Θήκες υπάρχουν, πάρα πολλές στο public, γύρω στα 50 ευρώ και sleeves (25 ευρώ plus) στον Κωτσόβολο. Εγώ προτιμώ την επίσημη θήκη της Αpple, που προς το παρόν την βρίσκεται μόνο στο ebay, καθώς λειτουργεί και ως stand τηλεόρασης και πληκτρολόγησης, είναι η πιο λεπτή από όλες που έχω βρει και hitech style.
Μην χάσετε τον χρόνο σας, για να το βρείτε από Ελλάδα. Σε όποιο ελληνικό store και αν το αναζήτησα, ΘΑ το έφερναν σε λίγες μέρες. Zήσε Μάη μου... Φαίνεται πως η φθήνια του ebay, λειτουργεί πλέον αποτρεπτικά στα «νταβατζιλίκια» τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails