Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

H Google ανακοίνωσε πως δεν συνιστά το Froyo για τα tablets!!!

Ανω κάτω έχει γίνει από το πρωί η αγορά Android μετά την ανακοίνωση Ηugo Barra, Διευθυντή προϊόντων κινητών συσκευών της Google ότι το πολυαναμενόμενο λειτουργικό Android 2.2 της Google ή αλλιώς γνωστό ως Froyo, η ίδια η Google δεν το συνιστά για χρήση σε tablets!!! 
Σύμφωνα με τον Barr το λειτουργικό κάνει μόνον για κινητά τηλέφωνα και τα applications δεν έχουν το βάθος που απαιτούν Tablet συσκευές. Για να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πρόγματα,  ο Dan Morrill Android's Open Source & Compatibility Program Manager) σε ανάρτηση του στο twitter δήλωσε πως το Galaxy Τab της Samsung τεσταρίστηκε με «δανεικό» λειτουργικό από τα κινητά!!!
Επίσης, σε δηλώσεις του προς τo TechRadar ο Ηugo Barra τόνισε ότι το Galaxy Tab της Samsung θα είναι σαν μεγάλο κινητό και πως οι κατασκευαστές θα είναι υπεύθυνοι για τις τελικές τους επιλογές. Η ίδια η Google δε, συνιστά τις επόμενε εκδόσεις του Android, Gingerbread και Honeycomb. 
Τώρα, βέβαια, το τι θα κάνουν όλες οι εταιρίες που έχουν ανακοινώσει μέσα στον Οκτώβριο την κυκλοοφορία των  tablets τους με το 2.2  ή ακόμα χειρότερα με το 1.6 είναι άγνωστο. 
Πάντως είναι περίεργο που η Google ένα μήνα πριν την κυκλοφορία των  tablets με Froyo, βγάζει απ’ έξω την ουρίτσα της.... Και να φανταστείς ότι κατηγορούμε τον Steve Jobs και τις εμμονές του για πλήρη έλεγχο hardware και sotware....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails