Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ανανεωμένο AppleTv και νέα γενιά iPod παρουσίασε ο Στιβ Τζομπς

Τηλεοπτικά προγράμματα υψηλής ανάλυσης αντί 99 σεντς μέσα από ένα ανανεωμένο Apple TV που θα επιτρέπει και την παρακολούθηση ταινιών από το Internet ανακοίνωσε την Τετάρτη ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Στιβ Τζομπς σε εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο.

Μαζί παρουσίασε μία νέα γενιά iPod, ανανεώσεις στο λογισμικό του iPhone και του iPad όπως και ένα κοινωνικό δίκτυο ανακάλυψης μουσικής μεσώ της εφαρμογής iTunes.
Η νέα συσκευή AppleTV θα επιτρέπει την ενοικίαση ταινιών σε υψηλή ανάλυση αντί 4,99 δολαρίων την ημέρα κυκλοφορία του DVD. Τα τηλεοπτικά προγράμματα θα ενοικιάζονται για 99 σεντς και δεν θα έχουν διαφημίσεις. Ακόμα οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν ταινίες από το YouTube και το NetFlix.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν ακόμη iPod Nano με οθόνη αφής (μέχρι σήμερα είχε κουμπία) σε εκδόσεις των 8 και 16 GB.

Επιπλέον τα iPod Touch θα αποκτήσουν και αυτά εμπρόσθια κάμερα και συνδεσιμότητα Wi-Fi όπως τα πρόσφατα iPhone τέταρτης γενιάς. Οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι σε 8, 32 και 64 GB.

Σχετικά με τα iPhone, για τα οποία χιλιάδες αγοραστές διαμαρτυρήθηκαν λόγω του προβλήματος στη λήψη του σήματος, ο Στιβ Τζομπς ανακοίνωσε ότι θα λάβουν δωρεάν μέσα στο Σεπτέμβριο αναβάθμιση του λογισμικού για να ανεβάζουν βίντεο υψηλής ανάλυσης μέσω Wi-Fi.

Το Νοέμβριο θα ανανεωθεί και το λογισμικό του iPad με νέα χαρακτηριστικά όπως εκτύπωση μέσω ασύρματης σύνδεσης. 

Η Apple έχει πωλήσει πάνω από 120 εκατομμύρια συσκευές iPod, iPhone και iPad από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, ανέφερε ο Στιβ Τζομπς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει 25.000 εφαρμογές ενώ 200 πωλούνται κάθε δευτερόλεπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails