Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Τα Χριστούγεννα η απάντηση της Google στο iTunes

Πριν από περίπου 7 μήνες η Apple ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά ότι το iTunes έσπασε το φράγμα των 10 δισεκατομμυρίων downloads δίνοντας παράλληλα μια δωροεπιταγή 10.000 δολαρίων (για αγορές στο iTunes ή το App Store) στον τυχερό που κατέβασε το τελευταίο τραγούδι.


Όπως ήταν φυσιολογικό, η Google δεν θα μπορούσε να αφήσει κάτι τέτοιο να περάσει έτσι απλά, όταν μάλιστα μετά από δύο περίπου μήνες έβγαινε σε κυκλοφορία το πρώτο Android κινητό.
Γι αυτό το λόγο, ο Αμερικάνικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στη δημιουργία του Google Music!


Σύμφωνα λοιπόν με ανεπίσημη δήλωση του, συνιδρυτή των Android, Andy Rubin, το Google Music είναι σχεδόν έτοιμο και σκοπεύουν να λανσαριστεί τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα μαζί με το Android 3.0 Gingerbread. Ένα μάλιστα από τα θέματα τα οποία πρέπει να διευθετήσει ο πολλών δισεκατομμυρίων όμιλος είναι οι απαραίτητες υπογραφές από την μουσική βιομηχανία.


Όπως και στο iTunes έτσι και στο Google Music, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να βρίσκει τα αγαπημένα του τραγούδια και στη συνέχεια, εάν το επιθυμεί, να τα «κατεβάζει» έναντι κάποιου χρηματικού αντιτίμου.


Μια πρώτη γεύση του Google Music φαίνεται ότι θα πάρουν όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση της Τετάρτης όπου η Google καλεί τους προσκεκλημένους να «μοιραστούν τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails