Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Στα χνάρια του Indiana Jones το Uncharted 3;

Μετά την εξερεύνηση στη ζούγκλα της Νοτίου Αμερικής (Uncharted: Drake's Fortune) και των παγωμένων Ιμαλαϊων (Uncharted 2: Among Thieves) που σκοπεύει να πατήσει το πόδι του ο τυχοδιώκτης Nathan Drake; 
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναμένεται να πάει στην έρημο. Τώρα, θα δει τις πυραμίδες των Φαραώ ή την Σφίγγα, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. 
Το μόνο πάντως που μάθαμε είναι ότι το τρίτο μέρος της σειράς Uncharted της Naughty Dog, αφήνει τα χιόνια για τον καυτό ήλιο και την άμμο. Πολλοί φίλοι του παιχνιδιού έχουν κατά καιρούς εκφράσει την επιθυμία να ταξιδέψουν μαζί με τον Drake σε μονοπάτια που ήδη έχει ταξιδέψει ο Indiana Jones. 
Αν είστε λάτρης του Indy τότε σίγουρα θα θυμάστε την ταινία «Raiders of the Lost Ark» όπου ο καθηγητής ταξίδεψε από τις ζούγκλες της νοτίου Αμερικής, στα χιονισμένα βουνά του Νεπάλ και από εκεί στην έρημο της Αιγύπτου. Τυχαίο; Ε δεν νομίζω. 
Πάντως σε καμιά δεκαριά μέρες θα μάθουμε αν οι φήμες όντως ισχύουν καθώς η Sony έχει κάτι να μας αποκαλύψει στις 12 Δεκεμβρίου. Αναμένουμε με αγωνία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails