Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Εκτακτη συνέντευξη τύπου από την Apple για το iPhone 4

Σήμερα Παρασκευή, η Αpple καλεί τους δημοσιογράφους σε έκτακτη συνέντευξη τύπου. Eίναι κάτι που δεν το συνηθίζει ούτε ο Steve Jobs, ούτε η εταιρία. Συνήθως, όταν υπάρχουν προβλήματα, η Apple επιλέγει την στρατηγική της πάπιας!
Φαίνεται όμως, πως τα προβλήματα λήψης που παρουσίασε μαζικά το iPhone 4, τις γκρίνιες και τις μουρούρες ακόμα και από τους πιο πιστούς fun, τις πρώτες ομαδικές μηνύσεις και το γεγονός ότι μαζικά, τα ξένα review sites αρνήθηκαν να δώσουν την ένδειξη «προτεινόμενο» για το iPhone 4, αλλάξαν τα δεδομένα.
Η έκδοση 4.1 beta του iOS 4 που βγήκε, δεν έλυσε τα προβλήματα και ήδη η Apple είχε αρχίσει, μαζικά αλλά αθόρυβα κατά την πάγια τακτική της, τις αντικαταστάσεις των συσκευών.
Το πιθανότερο είναι στη συνέντευξη τύπου, να ανακοινώσουν πρόγραμμα απόσυρσης και αντικατάστασης, μετά το μπλα μπλα για την μεγάλη επίτυχια.
Πάντως, με τα Android να πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική ταχύτητα, το «ατύχημα» του iPhone 4 ήρθε σε πολύ κακή συγκυρία και στιγμάτισε ένα απίστευτα επιτυχημένο launching marketing event, που χαρακτηρίστηκε από ουρές και εξάντληση αποθεμάτων, ήδη από τις προεγγραφές.
Αναλυτές της αγοράς, πάντως, υποστηρίζουν, πως είναι τέτοια η δύναμη του innovation του iPhone και του iOS γενικότερα, που δεν πιστεύουν ότι τα προβλήματα λήψη θα ανακόψουν την δυναμική των πωλήσεων, μακροπρόθεσμα.
Ες αυρίον τα σπουδαία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails