Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Καθρέφτης Bluetooth για το αυτοκίνητο


Αν σας ενοχλεί η συσκευή Bluetooth στο αυτί σας όταν οδηγείτε και ψάχνετε εναλλακτικούς αλλά ασφαλείς τρόπους, για να μιλάτε στο κινητό, τότε σκεφτείτε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσετε καθρέφτη Bluetooth. Ο καθρέφτης προσφέρει ορατό χώρο 6,5'' ενώ σε μια LCD οθόνη υψηλής ανάλυσης εμφανίζονται οι πληροφορίες της κλήσης, όπως ο αριθμός ή το όνομα του προσώπου που σας καλεί
Στον τηλεφωνικό του κατάλογο μπορείτε να μεταφέρετε μέχρι 200 επαφές, ενώ τα πλήκτρα κλήσεων προσφέρουν πλήρη ελευθερία κατά την οδήγηση.
Πώς θα πραγματοποιήσετε τις κλήσεις;
Πολύ εύκολα μέσα από τα ηχεία του καθρέφτη μπορείτε να μεταφέρετε την κλήση στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σας και να ακούτε από τα ηχεία του τη συνομιλία, αφού ο καθρέφτης είναι και FM transmiter Αν θέλετε να μην ακούνε οι γύρω σας αυτά που λέτε, απλά σηκώστε το ασύρματο ακουστικό που βρίσκεται στο δεξί μέρος του καθρέφτη, και πραγματοποιήστε από εκεί την κλήση.
Άλλες δυνατότητες που σας προσφέρει ο καθρέφτης είναι η αναπαραγωγή MP3 από την κάρτα SD ή από την θύρα USB. Τη μουσική σας βέβαια μπορείτε να την μεταφέρετε και στα ηχεία του αυτοκινήτου χάρη στον FM transmiter. Το ίδιο θα κάνετε και με τα τραγούδια που έχετε στο κινητό σας μέσω του πρωτοκόλλου A2DP.
H μπαταρία είναι μεγάλης διάρκειας και προσφέρει 11 ώρες ομιλίας, ενώ η φόρτιση γίνεται από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails